Ik neem je graag mee in het inspirerende verhaal van Sybille. Zij was al een tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling en had haar reis naar Nepal al geboekt toen ze bij mij kwam. In een gesprek voorafgaand aan haar reis heb ik haar inzichten en helderheid kunnen geven en vragen gesteld om over na te denken tijdens haar reis naar Nepal.  zodat ze tijdens de reis het maximale uit zichzelf kon halen. 
Lees verder voor haar inspirerende verhaal. 

Alweer terug van een 3-weekse reis naar Nepal. 
Wat een ongelofelijk mooie en prachtige ervaring die ik graag met jullie wil delen.’  

Deze reis heeft mij heel veel handvaten, inzichten en inspiratie gegeven en ik ben hier erg dankbaar voor! Eén ding weet ik zeker…Nepal ik kom terug! Wat ben ik ontzettend trots op mijzelf!!! Namasté❤️🙏🏻🍀

Nepal, het land waar vriendelijkheid en gastvrijheid mij heel erg opvallen!  

Hier word ik blij van. Ondanks hoe sommige mensen in armoede leven en toch heel erg gelukkig en tevreden lijken.

Leven in het hier en nu en genieten van wat elke dag je brengt!  

Ik heb genoten van de fantastische 9-daagse trekking gepaard met een hobbelig pad, waarin ik mijn grenzen heb verlegd …….. dagen van 7-8 uur gelopen tot maximaal 4000 m hoogte, 9 dagen offline geweest gezien de slechte verbinding, maar oh zo fijn om even helemaal tot mezelf te komen. Slecht slapen, koude nachten, vermoeidheid en blaren gelopen, maar toch de kracht en focus gevonden om door te gaan. Mijn hobbels en obstakels overwonnen💪.

Stap voor stap ben ik mij steeds lichter en vrijer gaan voelen ❤️🍀Vertrouwend op mezelf dat het goed kwam.

Genoten van de krachtige bergen, omringd door mooie natuur, de krachtige rivier, het fladderen van de vlinders en het tsjilpen van de vogels… de koeien, geiten en apen…Prachtig!

Genoten van de gastvrije  mensen waar ik steeds mocht overnachten, de ontmoeting met andere hikers tijdens de tocht, heel bijzonder en ieder met zijn eigen verhaal! Steeds stapje voor stapje verder in de juiste richting!! Gelukkig , licht en vrij🍀❤️!

Leef je leven en geniet van de dingen die je graag wilt doen ❤️. Jij bepaalt de koers van je eigen levenspad, ondanks de obstakels die er op jouw pad komen wat niet altijd makkelijk is.

Blijf geloven, heb vertrouwen en focus je op de positieve dingen. Wees dankbaar voor elke dag en omring jezelf met mensen met positieve energie!                                          

Namasté🍀❤️🙏

Groetjes, Sybille Koken

2 Responses

  1. Ik ben blij voor je Sybille je dit hebt mogen ervaren…en ook heel moedig van je om dit alleen aan te gaan…
    Respect.
    Love you ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

mauricesijstermans.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders