Vaak hebben we het helemaal niet meer in de gaten of vinden we het zelfs “normaal” dat we door invloed van anderen bewust of onbewust ons gedrag en leven hebben aangepast.

MAAR WAT BEDOEL IK NOU EIGENLIJK?

Graag neem ik je mee in jouw eigen verhaal. Wellicht als knap, klein baby’tje groeide je op door verzorging van je ouders of andere mensen die van je houden. Je hebt dan nog een vrij leeg geheugen en je slaat alle input op die aan jou verteld wordt. Vuur is heet, niet alles is eetbaar, in stopcontacten horen geen vingers en een trap is gevaarlijk.
Je neemt alles aan als WAARHEID want het is je zo vaak verteld geworden. Herinner jij nu ook dingen van vroeger die je vele malen verteld zijn geworden?
Opzicht hele nuttige informatie die in ons “hoofdje ”automatisch geprogrammeerd zijn geworden. 

MAAR HET LEVEN GING VERDER…

Er werden ook dingen aan je verteld, waar de persoon die je dit vertelde meer last van had dan de werkelijke “ware” feiten.
Zoals: Honden mag je niet aaien want die bijten, spinnen zijn eng en niemand is te vertrouwen.
Helaas werd dit ook in je geheugen geprogrammeerd, wist jij veel?
Ik weet zeker dat er nu dingen bij jou “naar boven komen”, die jij als “waarheid” hebt ervaren of nu nog ervaart, omdat het je vroeger zo verteld is geworden.
Zo heb ik lang gelooft dat alle katten vies en onhygiënisch waren, omdat mijn vader katten niet echt leuk vindt omdat er wel eens een vuilniszak werd geplunderd.

Als jij terugkijkt op je leven dan zie je dat er een hoop ONZIN op je pad is gekomen, waar je toch last van hebt gehad of nog steeds hebt. 

Wat als ‘iemand’ ooit aan jou verteld heeft dat je dik bent?
Wat als ‘iemand’ ooit aan jou verteld heeft dat je het niet kan?
Wat als ‘iemand’ ooit aan jou verteld heeft dat je niet goed genoeg bent?
Wat als ‘iemand ooit aan jou verteld heeft, dat hij geen liefde meer voelt?

Wat als ANDEREN iets aan jou vertellen en jij dat als waar aanneemt?

MAAR NU WEER TERUG NAAR VANDAAG.

Nu jij dit weet, dat je eigenlijk geprogrammeerd bent door anderen en jij je bewust of onbewust laat beïnvloede en gaat aanpassen, ben je vaak niet geworden wat je eigenlijk wilde worden, doe jij eigenlijk niet wat je graag zou willen doen. Laat je dromen liggen of gaan ze dagelijks aan je voorbij, stel je dingen uit tot morgen of andere tijden. In ieder geval, het leven is niet altijd even gemakkelijk voor je.

Voor vele is dit vaak geen probleem en zijn ze “gelukkig”, ze hebben zichzelf op nummer 2 of 3 gezet, laten anderen bepalen en keuzes maken. Dat is ook goed zo. Ik ben vaker jaloers als ik zie hoe gemakkelijk deze mensen met acceptatie kunnen omgaan.

Maar er zijn ook mensen die zich hierbij ongelukkig voelen en dit wel graag zouden willen veranderen, maar geen idee hebben hoe ze dit moeten doen en durven niet goed de stap te zetten. Dat is logisch want ze zitten er middenin.
Dagelijks ben ik bezig met het gedrag en gedachten van mensen en ik durf te zeggen dat oorzaak nummer één om niet te veranderen ANGST is. 
Angst om alle redenen die voornamelijk ooit anderen aan jou hebben verteld en angst voor wat jij je elke dag zelf verteld.
Het klinkt misschien te eenvoudig, maar angst is niet meer dan een gedachte. Een gedachte die voornamelijk anderen voor je hebben ingevuld. 

Mijn naam, Maurice Sijstermans en ik help jou de zin van de onzin te scheiden zodat er een leuker leven ontstaat. Een leven waar je weer gaat stralen, lachen en liefde voelt. Een leven vol positiviteit en passie waar JIJ altijd op nummer één staat. En natuurlijk zonder dat jouw gezin, kinderen of partner, er last van hebben. Ik kan je weer “AAN” zetten.
Ik stel voornamelijk vragen aan je die je helderheid geven, die je inzichten geven en die je genoeg handvaten geven om mooie veranderingen door te kunnen zetten. En vaak kan dat al na 1 intensief gesprek. Ik help jou om jouw leven te gaan veranderen, zoals jij dat ooit zelf had bedacht. 
Ik werk voornamelijk op mijn gevoel, intuïtie en spreek altijd vanuit mijn hart, ik hoor ook wat je niet zegt en wat je graag zou willen zeggen. Mijn ervaringen schakel ik uit zodat ik jou mijn honderd procent pure aandacht kan geven. Ik ben wel lief, maar soms erg direct, niet om je pijn te doen maar om jou zo goed mogelijk te helpen. Humor vind ik belangrijk, in principe ga je eigenlijk je eigen feestje organiseren. 

Dit leven is maar kort als je het vergelijkt met eeuwig, maar kies altijd voor jezelf. Investeer in jezelf en start vandaag nog.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

mauricesijstermans.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders