Door Rika zelf geschreven….

Als je mij een jaar geleden zou hebben gezegd dat ik mijn mooiste leven zou gaan leven en single naar Hawaii zou gaan, dan had ik je uitgelachen.
Na mijn scheiding (30 jaar relatie, ik zag het niet aankomen) zat ik er zo doorheen, dat ik niets positiefs meer zag. Ik had geen vrienden, had mezelf jarenlang weggecijferd en ik had geen zelfvertrouwen. Het voelde als een rouwproces waar ik maar niet uit kwam.
Mijn leven moest anders, leuker, zinvoller.
Dat kon alleen als ik zelf in actie zou komen, maar waar begin je en hoe houd je het vol? Dus schakelde ik hulp in. Zo ontdekte ik dat ik blij werd van positieve mensen en kreeg ik de opdracht om daar naar op zoek te gaan. Ik vond ze, ze inspireerden mij en hielpen mij op weg.
Eén van de vragen die ik kreeg was: “Wat wil je echt?”
Ik wilde weer een fijn leven hebben, me gelukkig voelen en de dingen doen waar ik blij van word.
Ik nam afscheid van negatieve mensen, kwam in contact met positieve mensen, inspirerende mensen en ging mezelf weer persoonlijk ontwikkelen. Ik kreeg hierdoor meer zelfvertrouwen en een gezond leven.
Dit alles moest ik zelf doen, maar niet alleen. Ik kwam uit het dal en kreeg weer energie. Ik stelde doelen en kreeg nog meer zelfvertrouwen en energie. Ik ging weer hardlopen, hobby’s, die ik had weggestopt kwamen weer tot leven en er kwamen zulke mooie dingen op mijn pad waar ik weer gelukkig van werd. Ik ervoer het als ‘cadeautjes’. En kijk waar ik nu sta. Op mijn bucketlist stond al lang mijn droomreis naar Hawaii. Ik boekte een ticket en in april 2019 vertrok ik voor 3 weken, single naar Hawaii.
Ik heb de sprong gewaagd, letterlijk en figuurlijk. De sprong om uit een diep dal te komen én mijn parachutesprong op Hawaii. Het is het mooiste gevoel dat mij ooit is overkomen, de vrije val van mijn leven.
Ik leef mijn mooiste leven.
Je kunt veranderen, als je dat ‘echt’ graag wil.
Als ik het kan, dan kun jij het ook.

Dit gun ik jou ook. Wil jij ook jouw leven veranderen en kun je wel wat ondersteuning of begeleiding gebruiken, kijk dan op de site van www.mauricesijstermans.nl of klik op de onderstaande link:

http://mauricesijstermans.nl

Ik ben dankbaar voor zijn professionele coaching, mijn leven is echt veranderd.

Rika Kieboom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

mauricesijstermans.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders